Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (3.30 secunde)
„Au acelasi template, sunt trimise de pe acelasi IP, iar link-urile din mesaje trimit catre acelasi server de gazduire“, noteaza sursa citata, precizând ca mesajele transmise clientilor Raiffeisen au un template diferit, fiind trimise de pe alt IP.
Anumiti clienti, scutiti de majorarea comisioanelor Alta institutie de credit care a majorat din mai comisionul de administrare a contului curent pentru persoanele fizice este Raiffeisen Bank.
13,7% pe an (variabila) Raiffeisen Credit bunuri de consum-comision de administrare incasat anual: ... 11,5% pe an (variabila) - maximum 10 ani Raiffeisen Flexi-Credit EURO:
Potrivit unui studiu realizat de Bank Austria Creditanstalt la nivelul a 15 state din Europa Centrala si de Est, pentru 2004 activele existente in sistemul bancar din Romania au avut o pondere de 38% in PIB, un nivel mai redus fiind consemnat doar in Serbia, de 35%.
Printre firmele care vor depune o oferta finala pentru BCR se numara nume care au deja o prezenta activa in regiune, cum este cazul bancii austriece Erste Bank Group, grupul belgian KBC, grupul italian Intesa sau grupul elen National Bank of Greece (NBG).
Creditele de nevoi personale pierd usor-usor teren, ca si cele de consum contractate direct în magazine", au precizat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Si cardul de credit Raiffeisen Bank MasterCard editie limitata UEFA EURO 2008 va aduce beneficii - daca-l obtineti pâna pe 30 iunie, aveti zero lei taxa de administrare în primul an.
„Francul elvetian poate fi scump în timp, iar oamenii ar trebui sa fie foarte prudenti în privinta aceasta“, a spus Popa, la un seminar despre stabilitate financiara organizat în cadrul reuniunii BERD de la Kiev.Oficialul a mentionat ca, în cazul în care BNR ar lua masuri administrative care sa limiteze creditele în „monede exotice“ precum francul elvetian, bancile din alte state membre ale Uniunii Europene pot oricând sa acorde astfel de împrumuturi prin deschiderea unor simple birouri locale.Creditele în franci elvetieni se regasesc în oferta mai multor banci de pe piata româneasca, între care Bancpost, Banca Româneasca, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Millennium Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si Volksbank.Românii care au luat credite în franci elvetieni platesc mai mult decât pentru împrumuturi în euro.
Raiffeisen Bank intrerupe serviciul de internet banking sambata seara, de la ora 21, pana duminica dimineata, la ora 6, in timp ce cardurile si bancomatele bancii nu vor putea fi folosite in dimineata de duminica pentru 45 de minute, intre 3:00 si 4:00, a anuntat, vineri, banca.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardului de credit dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006. ... Pentru clientii Reiffeisen Bank care aplica, pentru orice card de credit, in perioada 27 martie-31 mai a.c.
In cazul persoanelor mai conservatoare, care nu vor sa riste, e indicat sa se imprumute in moneda in care se primeste salariul", au declarat surse autorizate din Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank lanseaza in perioada 19 februarie- 18 mai a.c. ... Astfel, in perioada mentionata Raiffeisen Bank va acorda credite KfW pentru IMM-uri cu o dobanda promotionala de 7,89% pentru credite in lei.
Raiffeisen Bank a prezentat ieri la sala de conferinte a hotelului Ibis din Constanta produsele de trezorerie destinate acoperirii riscului valutar si de dobanda, produse puse la dispozitia agentilor economici de aceasta institutie bancara.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank. ... Pentru a-si spala insa rusinea si mai ales pentru a nu deveni subiectul unui scandal, reprezentantii Raiffeisen Bank s-au grabit sa inlocuiasca banii sustrasi din cont.
Raiffeisen Bank ofera marja de dobanda 0% p.a. ... Creditele IMM din surse europene KfW beneficiaza de costuri reduse, Raiffeisen Bank promovand un nivel de comisionare si dobanda mai mic decat cel al creditelor din surse proprii.
Unii dintre clientii Raiffeisen Bank Romania au fost, duminica, tinta unei noi tentative de frauda de tip phishing, prin care erau anuntati ca li s-a luat un comision de intretinere din cont si directionati catre o pagina electronica pe care li se cereau date confidentiale.
Practic, daca se va imprumuta 200.000 de lei (2 miliarde de lei vechi - suma cu care s-ar putea cumpara un apartament cu doua camere, modest, in Galati) la Raiffeisen Bank, unde dobanda anuala efectiva (DAE) este de 18,30%, se va plati lunar o rata de 2699,9 lei, iar la sfarsitul perioadei de rambursare suma totala platita bancii va fi in jur de 1.141.964,4 lei, adica de 5 ori mai mult decat s-a imprumutat.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Asian Development Bank, CalPERS, Council of the European Union, EBRD, European Commission, European Investment Bank , Inter-American Development Bank , Japan Bank for International Cooperation, JETRO, United Nations , World Bank/IMF-(FMI).
google-analytics.com